Elleores Hjemmeside

Søløverne

 

Søløverne er et ungt korps men har allerede, som Rigets mest maritime korps, markeret sig positivt. Kreative, kønne og kloge er alle tillægsord, der beskriver Søløverne fortrinligt. Det kreative er også udtrykt i Søløvernes protektor, den fremmelige Friherreinde Campi Deux, der er en af de mest markante personligheder inden for Ellisk kulturliv.

Søløverne er kendetegnet ved en ligelig kønsfordeling, der sikrer en synergi, der er misundt af de andre elliske korps. Denne synergi sikrer, at Søløverne både er en frygtet kracketmodstander og Supercargos foretrukne korps i køkkenteltet.

Korpset har en særligt tilknytning til Elleores stolte fartøj Søløven og ses ofte i eller omkring Søløven, hvad enten det er for friskt at vinke morgenbåden afsted eller for at inspicere fortøjringen på vej hjem fra Cafe Jokken, så føler alle Søløver et særligt ansvar for Elleores vigtigste transportmiddel.

Selvom nogle hævder at Søløvernes ordsprog, i festligt lag, kan lyde som ”Aldrig Vand, Altid Vin” så er det vandglade korps’ officielle  ordsprog  ”Aldrig Land, Altid Vand”.

At være Søløve er noget der kun er få forundt, korpset er således kendt for sit fantastiske talent til at spotte fremtidens mænd M/K. Dette talentarbejde har i den grad båret frugt, og i dag er både Elleores Premierminister stolt og mange af Rigets fremmeste sportsfolk stolte Søløver.

På trods af Søløvernes forbindelse til havet og deres store succes, har korpset ikke mistet jordforbindelsen. Søløvernes vigtigste mission er således at glæde alle elleborgere, Riget til gavn. Mange husker endnu med fryd det år Søløverne sørgede for mintpastiller på hovedpuderne, eller mindes med glæde kaffens kvalitet det år Søløverne havde sponseret denne.

© 2014 Copyright. All rights reserved: www@elleore.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk