Elleores Hjemmeside

Prindsens Gode Cigarer

Prindsens Gode Cigarer, i daglig tale PGC, er et af Kongeriget Elleores mest prominente, arbejdsomme og nanoløveproducerende corps. Corpset blev stiftet i 1993 med Prinds Peter som protector. Derfor fremgår både høj cigarføring og lilla tropehjelm af corpsets våbenskjold.

Vores motto lyder ”Vores pust, vores styrke – vores ild, vores ry”. Netop dette motto understreger vores corps’ fælles livsånd, der bistår til at styrke Rigets værdier, som vi i PGC værner højt om.

Vores protector ved corpsets stiftelse, Prinds Peter, var prindsgemal til Rigets Dronning Leodora under hendes regeringstid (1986-2003). Prinds Peter gik bort i 1996, og corpset PGC stod uden protector i et års tid indtil Lehnsgreve Starisle tilbød sit protectorat. Således fik corpset en ny protector i 1997, men holdt fast i navn og formål. 

PGC tæller i dag 9 aktive medlemmer, alle en del af adlen i Elleore, samt en højt elsket Protector, Lehnsgreve de Starisle til Hagesmækken. PGC er altid klar til at række en hjælpende hånd ud til afvikling af festlige arrangementer, til udførsel af kreative projekter og til at styrke næste generation af Elleborgere i vort elskede Kongerige uden Lige.

 

Protector: Lehnsgreve de Starisle til Hagesmækken

Corpsmedlemmer: Nana, Eva, Tania, Bodil, Brian, Jakob, Maiken, Kasper, Nicolai og Johanne

© 2014 Copyright. All rights reserved: www@elleore.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk