Elleores Hjemmeside

Kaninpigerne M/K

Kaninpigerne M/K, fremavlet siden 1996, er et ambitiøst corps i konstant dynamik og udvikling, som aldrig hviler på laurbærrene. Corpsets medlemmer har tradition phor at arbejde hårdt og besidde vigtige poster i det elliske samfund, hvor deres mangeartede talenter viser medlemmernes værd som elleborgere par excellence. I corpset er der altid plads til individernes phorskelligheder, men der er ingen tvivl om, at Kaninpigerne M/K i allerhøjeste grad også dyrker sammenholdets lyksagligheder.

Traditionelt står Kaninpigerne M/K phor FUT (Fysisk Udsmattende Tortur) i løbet af årets gang, hvor de udviser deres energiske engagement. Derudover har de gerne en phinger med i listige projekter og phestlige arrangementer. Corpsets stolte medlemmer er altid phlittigt repræsenteret ved de elliske arrangementer, gerne iført deres gennemphørte dragter og dertilhørende lange ører. Du kan derudover kende en Kaninpige M/K på deres snu og kløgtige væsen.

Kaninpigerne M/K skiftede i 2007 motto fra "Kvalitet frem for kvantitet" til ”Kvalitet OG kvantitet”, grundet deres imponerende evne til at hverve nye medlemmer, og stadig bestå som et eksklusivt corps.

Baron Aha er Kaninpigerne M/K’s protector, og de har desuden den store ære at have Jarl von Oheim af Hemningsløse som protector in spe, thi én protector er ikke nok til at tøjle Kaninerne. Kaninpigerne M/K kunne let have blevet en samling rødder i det elliske samfunds bund, med faderkomplekser af eposværdige dimensioner, men de har phormået at kanalisere deres urolige energi over i en imponerende kreativitet som tager mange former, hvilket flere rivaliserende corps har måttet sande. I denne forbindelse har corpset ofte gjort brug af deres uofficielle motto: “Vi benægter alt”.

Under Elleugen 2016 indgik Kaninpigerne M/K og Søløverne en phorening i DÅHISS (Det Åbenlyst Hemmelige Intercorpslige Samarbejde Seabunnies), med Jarlinde les Proches af Cissøen som protector. Ingen ved hvad disse to corps planlægger sammen, men corpsenes natur taget i betragtning, er det sandsynligvis ikke uambitiøst.

Sluttelig skal det nævnes, at Kaninpigerne M/K har været repræsenteret i Cabinettet siden 2006.

Aktive medlemmer: Bomulds-Bunny, Booze-Bunny, Bitte-Bunny, Bacon-Bunny, Brain-Bunny, Buff-Bunny, Bombshell-Bunny, Beach-Bunny, Bio-Bunny, Boss-Bunny, Busy-Bunny, Bounce-Bunny.

© 2014 Copyright. All rights reserved: www@elleore.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk