Elleores Hjemmeside

Nedenfor kan du skrive i Gæstebogen, og evt. komme med konstruktiv kritik til hjemmesiden.

Liselotte, 27.09.2017

Marbæk sejlklub har i de sidste par år genoptaget en gammel tradition, som består i at sejle Elleore rundt med start ud for Marbæk havn. Næste gang er den 30. september 2017, hvor I kan forvente at se 40 sejlbåde omkring Elleore.

Michael Thomsen, 23.09.2017

Hej Elleore borgere
Hvis der skulle være nogen af jer, der har nogle Elleore sedler i overskud, vil jeg meget gerne købe dem. Kontakt mig venligst på Sonoffodin@gmail.com
Vh
Michael

Peter Marckmann, 02.01.2017

Løsrevet delstat i Elleore?

Til høflig orientering vil jeg som dansker boende i Veddelev området, vil jeg hermed meddele Elleores ledelse, at jeg på dagens gåtur langs den danske kyst syntes at kunne se, at en østlig region af Elleore i al ubemærkethed og uden forudgående folkeafstemning (øen er jo for tiden ubeboet) har løsrevet sig eller er i gang med et alvorligt løsrivelsesforsøg fra moderlandet, formentlig for at opbygge en uafhængig stat. Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at dette er en del af en plan lagt af den elliske regering, men jeg synes alligevel, at jeg burde informere jer. Måske briterne også bør orienteres om udviklingen, da Skotland sagtens kunne tænkes at ville gøre noget lignende i et ubevogtet øjeblik. Med venlig hilsen Peter Marckmann, Danmark.

Brita Poulsen, 23.08.2016

Er det muligt at få lov til at gå i land og evt. overnatte i telt?

Opret indlæg i gæstebog

© 2014 Copyright. All rights reserved: www@elleore.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk